Vrijwilliger worden

Ons doel is om jongeren te enthousiasmeren voor techniek. Dit doen we door workshops te organiseren bij de TechnoHUB maar ook op locatie. Dit geldt ook voor gastlessen. We laten jongeren zien hoe leuk het is om te werken in de techniek door ze te laten ervaren hoe het in werkelijkheid gaat en door ze zelf dingen te laten testen of onderzoeken. Zelf een auto uitdeuken of zelf dingen aan elkaar lassen is natuurlijk veel interessanter dan alleen meekijken.


Ben je gepensioneerd of heb je tijd over? Word dan vrijwilliger bij de TechnoHUB! Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.


Workshops begeleiden
Bij de vele workshops die vooral voor basisschool leerlingen georganiseerd worden kunnen wij goed jouw enthousiasme en inzet gebruiken. Het gaat dan om het begeleiden van de workshops.

Klusjes
Ook maak je ons blij met je hulp van hand- en spandiensten in het gebouw, denk aan kleine (onderhouds)klusjes.

Meewerken als leerlingbegeleider
Je begeleidt een groepje leerlingen bij opdrachten en kijkt of alles goed verloopt. Vul het formulier in en wij kijken wanneer we je kunnen gebruiken.

Meewerken als assistent-leerkracht
Je assisteert de leerkracht/gastdocent bij bepaalde lessen.

Meedoen als gastdocent
Is techniek je hobby of je vakgebied?  En heb je tijd over in de week? Dan kunnen wij jou goed gebruiken! Je hebt bepaalde kennis over een willekeurige vorm van techniek en je vindt het leuk om jouw ervaring te delen met anderen om zo jongeren te inspireren. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Samen kijken we naar interessante mogelijkheden om lessen voor te bereiden.

Kortom bij ons hoef je je niet te vervelen. En wanneer je het leuk vindt om met techniek te werken dan pas je goed bij ons.

Wij zijn blij met je hulp.

 


vrijwilliger worden voor evenementen

Vind je het leuk om af en toe te komen helpen, maar heb je niet elke week of elke maand de tijd? Laat je gegevens hieronder achter. Wanneer er een evenement aankomt waarbij we veel handen kunnen gebruiken, zullen we je benaderen. Help wanneer het jou uitkomt!


Ik wil me graag aanmelden als:
Vrijwilliger
Gastdocent