Boekingen

De TechnoHUB staat open voor elke vorm van onderwijs. Wij faciliteren de ruimtes, materialen en alles wat nodig is om de juiste technieken te kunnen aanleren. Nu is het aan scholen, bedrijven en andere inspirators de tijd om hier iets mee te gaan doen. Wil jij met je bedrijf gebruik maken van één of meerdere (techniek)lokalen? Bekijk de mogelijkheden in de boekingstool.

 

Voor terugkerende huurders

In onze bookingstool kun je gemakkelijk aangeven of je een ruimte één keer, wekelijks of maandelijks wil boeken. Daarnaast is het mogelijk om aan te geven of je gebruik wil maken van een assistent, catering of materialen zoals een beamer. Wij regelen dat alles beschikbaar is om een ruimte te gebruiken naar jouw wensen en behoeften.


Inloggen Interesse?

Voor eenmalige huurders

Zoek je een ruimte voor een vergadering, of heb je zelf de ruimte niet om les te kunnen geven? Geen probleem! Onze lokalen zijn ook eenmalig beschikbaar, ook wanneer je kiest voor een assistent, materialen of catering. Wij denken graag mee met de mogelijkheden.


Contact opnemen

Bereikbaarheid

De TechnoHUB is centraal gelegen in de stad Woerden. Vanaf de snelweg ben je met vijf minuten op locatie en wanneer je de trein neemt hoef je alleen nog maar tien minuten te lopen. Met een OV-fiets kun je er zelfs met vijf minuten zijn. De gezellige binnenstad ligt op een steenworp afstand en een supermarkt zit letterlijk naast onze opleidingslocatie.

Interesse?

Heb je interesse in de extra mogelijkheden die TechnoHUB biedt binnen onze bookingstool? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en raak ook betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen, events en boek een ruimte binnen de TechnoHUB.