Motorvoertuigen &
Logistiek

In het lokaal voor de branche Motorvoertuigen & Logistiek is alles in huis om de juiste technieken te kunnen leren.Nieuwste technieken beschikbaar

De (techniek)wereld om ons verandert heel snel. Er komen steeds meer manieren van transport en de motorvoertuigen veranderen ontzettend snel. Daarom is het voor werknemers soms goed om op bepaalde vlakken kennis op te doen over nieuwe technieken. Je kunt bovendien veel leren van andere collega-bedrijven. In de TechnoHUB bieden we de ruimte om hier te kunnen oefenen en om nieuwe kennis op te doen. Wij zijn voorzien van actuele machines en gereedschappen.

Elke dag komen tientallen leerlingen over de vloer om van alles over deze branche te leren. Van autospuiter tot autoschadehersteller en van bandenmonteur tot logistiek medewerker: bij elk beroep liggen er genoeg baankansen. Naast jonge krachten is het ook belangrijk om ervaren werknemers te kunnen bijscholen. Kijk daarom naar de mogelijkheid voor het gebruiken van een technieklokaal in de TechnoHUB.