Nieuws

Zomerse doe-tips van de TechnoHUB: Programmeerkamp, Zeepkisten Bouwen en Techniek in een Tent


Do 29 juni                  Techniek in de Tent 
Ma 10 - vrij 14 juli      Zomerkamp Programmeren 
Woe 12 - do 13 juli    Bouwevent Zeepkistenrace 
Do 17 augustus         Woerdy Lab 


Dit zijn onze zomerse doe-tips voor de leerlingen die het supertof vinden om 'dichtbij' met techniek aan de slag te gaan. Ook leuk voor hun familie!

We praten je als leerkracht binnen het Primair Onderwijs dan ook graag in deze nieuwsbrief even kort bij én zouden het leuk vinden als deze doe-tips een plekje krijgen in jullie nieuwsbrief. Deel deze informatie zeker ook met collega's die ongetwijfeld kids in de klas hebben met hart voor techniek. 

Ik wens jullie alvast een fijne zomervakantie!

Groet namens de TechnoHUB, 
Anja Klever 
Projectleider Programmering Onderwijs

 

Zomerkamp Programmeren

Van 10 tot en met 14 juli 2023 organiseert De Programmeerschool op onze locatie een super leuk dagkamp voor kinderen die willen leren programmeren! Tijdens het kamp leren kinderen tussen de 7-12 jaar spelenderwijs programmeren in een gezellige omgeving, met veel andere activiteiten eromheen zoals Virtual Reality, leren over computers, internet, spelen met Robots, raadsels en puzzels. Er is voldoende tijd om te ontspannen, zowel binnen als buiten in een omgeving die veilig, gezellig en inclusief is. 

Data: 10 t/m 14 juli 2023
Tijd: 10 – 17u (inloop vanaf 9:30u)
Kosten voor een geheel verzorgde week € 395,-


Meer weten of inschrijven?
Bekijk de website van de Revenge of the Nerds Academy

Wil je een poster voor bij jou op school?
Laat het zeker even weten. 
 

Bouwdagen Zeepkistenrace Woerdense VakantieWeek
 

Op woensdag 12 juli én donderdag 13 juli is de TechnoHUB van 09:00-16:00 uur open voor het maken van de perfecte zeepkist voor de Woerdense VakantieWeek.

We nodigen de leerlingen uit om samen met hun familie naar ons bouw- en metaallokaal te komen, waar ze gebruik mogen maken van de ruimte en gereedschappen. Ook zijn er helpende handen aanwezig die hen van advies kunnen voorzien. Op de TechnoHUB hebben wat materialen beschikbaar, maar in principe moeten ze die zelf meenemen.

Voor de organisatie is het noodzakelijk dat er vooraf aangemeld wordt en we contact op kunnen nemen over de bouwplannen.

Aanmelden kan via onze website. Klik hier

Techniek in de Tent in Montfoort
 

Op donderdag 29 juni bezoeken de groepen 7 en 8 van de scholen uit Montfoort en Lnschoten tussen 09:00-15:00 uur onze toffe tent vol technische activiteiten. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de bedrijven uit de regio.

Tussen 16:00-19:30 uur is de tent open voor alle jeugd en hun familie.
Welkom! 

Woerdy Lab tijdens de Woerdense VakantieWeek
 

Op donderdag 17augustus biedt de TechnoHUB ook 2 leuke activiteiten aan tijdens Woerdy Lab. Komen jouw leerlingen bij ons langs?