Nieuws

Algemene nieuwsbrief juli


Leuk dat u onze nieuwsbrief opent!

Namens de TechnoHUB willen we jullie een fijne zomervakantie toewensen. 

De TechnoHUB gaat ook met vakantie. Daarom zijn we gesloten vanaf donderdag 14 juli t/m vrijdag 19 augustus. 


Techniek in de Tent 2022

Afgelopen donderdag 30 juni was het alweer de derde editie van Techniek in de Tent in Montfoort. Waarbij ruim 300 basisschool leerlingen van groep 7 en 8 uit Montfoort en Linschoten kennismaakten met verschillende techniek workshops.

Bekijk onze aftermovie van deze geslaagde dag!

Graag willen we de volgende bedrijven bedanken voor deze dag:

Daiwa House Modular Europe Jan Snel, BELO Groep, BLR-Bimon Klimaatbeheersing, Kiremko, Veenbrink RVS, Van Jaarsveld PGH, Bouwbedrijf Ad Spruit, Van den Pol, NVKL, MBO Rijnland, Cals College, De Steenfabriek Montfoort, STAM en BV-M Bedrijvenvereniging-Montfoort

Bekijk hier de aftermovie


Aankondiging nieuwe data TechnoCafé
 
Goed nieuws, ook na de zomer gaan we verder met de TechnoCafés! Kom met je collega’s genieten van een gastspreker onder het genot van een hapje en een drankje. Elke eerste donderdag van de maand om 16:00.
De aanstaande data zijn:

1 september: HR in de Techniek. Met trots ontvangen wij auteur en HR specialist Evert Hatzmann als gastspreker op het TechnoCafé op 1 september! Onlangs publiceerde Evert zijn vierde boek: “Hoezo hiërarchie? De toekomst van werken is horizontaal”. 
6 oktober: De Energietransitie
3 november: November metaalmaand (onderwerp volgt)
 
Kom en neem gerust iemand mee, registreren wordt gewaardeerd maar hoeft niet. Klik hier om je aan te melden.


SLIM subsidie 

Wist je dat de TechnoHUB kan je helpen bij je subsidie aanvraag voor de SLIM regeling, waarbij je €25.000 krijgt voor leren en ontwikkelen? Ook brengen we andere subsidiemogelijkheden in kaart. Neem contact op met Marloes Sikkema (marloes.sikkema@technohub.nl / 0653648979) voor meer informatie. De deadline is 30 september dus reageer snel!