Nieuws

algemene nieuwsbrief september


Algemene nieuwsbrief


Na de “rustige’ vakantieperiode , waarin we allemaal weer 100% opgeladen zijn, is het superfijn dat er weer veel bedrijvigheid is op onze technische opleidingslocatie. De leerlingen van het Kalsbeek College zijn hier weer elke dag te vinden, we maken plannen voor de programmering voor het nieuwe schooljaar en we mochten o.a. al een TechnoCafé organiseren. 
 
Wij kijken uit naar het najaar waarin we ook jullie graag op de TechnoHUB ontvangen. Er is genoeg te beleven. Meer daarover lees je in deze nieuwsbrief. 


BHV en VCA laatste plekken beschikbaar

We hebben nog een paar plaatsen voor onze VCA cursus en BHV basis cursus.

Schrijf je snel in!

VCA cursus 16 september | Klik hier om in te schrijven
BHV Basis 14 September | Klik hier om in te schrijven


 

 

TechnoCafé 6 okt 
Theo Ockhuijsen – Innovatie en energietransitie 

 

Met welke grote maatschappelijke vraagstukken krijgen we de komende jaren te maken? Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Wat is hun impact op de gebouwde omgeving, onze infrastructuur en het energienetwerk?

De energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering, materiaal- en mensentekort. Door ingrijpende gebeurtenissen op het wereldtoneel gaan de veranderingen in onder meer de bouw- installatiesector opeens heel hard. Wat zijn de risico's, maar ook de kansen in deze snel veranderende markt? 

Dit gaan we allemaal bespreken op 6 oktober. 

Aanmelden? Klik hier!


 

RAKET SCHIETEN EN VLIEGERS MAKEN

Wat was het weer een succes bij de Woerdense Vakantie Week 2022. We hebben samen met kinderen van verschillende leeftijden vliegers gemaakt, raketten gebouwd en afgevuurd.


 

Uitnodiging!

Met ingang van komend schooljaar biedt het Minkema College in Woerden officieel een Technasium voor havo-, atheneum- en gymnasiumleerlingen.
 
Zij volgen op het Technasium het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O)
en verdiepen zich in de wereld van de techniek.
 
Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons Technasium tijdens de speciale openingsbijeenkomst
'Let's tech together' op 15 september 2022.

Aannmelden? Klik hier