Motorvoertuigen &
Logistiek

In het lokaal voor Motorvoertuigen & Logistiek nemen we de beroepen binnen deze branche heel serieus. Wanneer je het lokaal binnenstapt, lijkt het dan ook echt alsof je in een werkplaats bent. Met alle nieuwe en moderne machines in huis, word je hier opgeleid tot echte technicus. Je kiest zelf of je wilt specialiseren in bijvoorbeeld autoschadeherstel of de techniek van tweewielers. Ben je liever bezig met logistiek? Ook hierin kunnen we je begeleiden. 

Deze branche is contstant aan het vernieuwen en blijft altijd in beweging. Daarom vinden we het ook enorm belangrijk dat er genoeg mensen worden opgeleid voor de toekomst. Ben jij degene die hierin wilt bijdragen? Kom naar de TechnoHUB!.Samenwerkingen

Ons eigen technieklokaal is erg groot en beschikt over vele machines en materialen. Toch is het altijd goed om mee te kijken in andere bedrijven. Ieder bedrijf kent toch zijn eigen systemen en werksfeer. Door onze samenwerking met meer dan 120 partnerbedrijven, is er altijd wel een bedrijf waar je een kijkje kunt nemen. Leer van experts hoe het er aan toe gaat in een lopend bedrijf en ervaar zelf hoe het is om te werken in deze branche. 

 

Ligt jouw interesse bij motorvoertuigen en logistiek, maar weet je niet wat je er mee kan?

Ben je een echte doener en vind je het leuk om met je handen te werken, dan is Motorvoertuigen & Logistiek in de TechnoHUB de juiste keuze!  Als je studeert in deze richting, dan kun je aan de gang in de  auto- en tweewielerbranche, maar ook in de transportwereld.  Bijbehorende beroepen zijn bijvoorbeeld technicus (monteur), chauffeur, schadehersteller of logistiek medewerker. Dit zijn allemaal beroepen waar veel vraag naar is.

Techniek belangrijk voor de toekomst

Werken met je handen is voor veel mensen niet meer van deze tijd. Hier denken wij heel anders over. Wie moet straks jouw elektrische auto repareren als er geen monteurs meer zijn? En hoe kan je daken, verwarmingen of andere metalen constructies maken door middel van het leren van enkel theorieën? Niemand! Leren door te doen is enorm belangrijk, juist ook voor de toekomst.

format_quote

Learn by doing. Theory is nice, but nothing replaces actual experience

Tony Hsieh