Metaal,
Mechatronica & Robotica

Metaal, Mechatronica & Robotica is een interessante branche waar klassieke en moderne technieken samenkomen. In ons technieklokaal kun je met veel verschillende technieken oefenen. Alles is in huis om te leren wat je nodig hebt voor het maken van een product. Kies de juiste materialen, machines, gereedschap en kijk wat voor veiligheidsmaatregelen en beschermingsmiddelen belangrijk zijn. Leer bovendien alles over mechatronica en robotica en jij bent voorbereid op een succesvolle toekomst! Beschikbaar voor iedereen

Of je vanaf het begin alles wil leren over metaal of dat je alleen de nieuwste technieken wilt bijleren, het mag hier allemaal. Er zijn veel beroepen waarbij metaal een belangrijk onderdeel is. Je hoeft je nooit te vervelen als je ervoor kiest om alles te weten over metaal. Van metaalbewerker tot edelsmid en van verspaner tot metaalconserveerder, er is heel veel keuze. Op het gebied van mechatronica en robotica liggen er ook heel veel kansen. Met dit profiel vergroot jij de kansen voor jouw toekomst dus enorm! 

Toekomst van techniek

Techniek vertaalt zich in vele vormen. Hierdoor kan techniek leuk zijn voor verschillende doelgroepen. Omdat de wereld om ons heen snel verandert, veranderen de technieken met ons mee. Hierdoor zal er altijd vraag zijn naar nieuwe techniektalenten om bij te dragen aan een vernieuwende en duurzame toekomst. We vinden het belangrijk om mee te gaan met de toekomst en bieden daarom veel mogelijkheden in de TechnoHUB.

format_quote

The future depends on what you do today

Mahatma Gandhi