Installatie &
Elektrotechniek

Installatie & Elektrotechniek is een super veelzijdige branche met veel toekomstmogelijkheden. Twijfel dan ook niet om een keer binnen te lopen en om te kijken wat er allemaal te leren valt in de TechnoHUB. Hierbinnen kun je aan de slag met technieken die ook worden gebruikt in het werkveld. In het lokaal zijn de meest nieuwe technieken aanwezig om jou te kunnen opleiden als elektromonteur, ICT- installateur en nog veel meer. 

 Samenwerking

Verschillende scholen en bedrijven maken al gebruik van het lokaal voor Installatie & Elektrotechniek om studenten en werknemers klaar te maken voor de toekomst. De meest nieuwe technieken worden aangeleerd en er wordt hard geoefend. Dit is ook nodig voor zo'n branche waarin veel vernieuwingen plaatsvinden. 

Samen met veel collega's en partnerbedrijven leren we van elkaar en kunnen we ook meekijken in andere bedrijven. Hierdoor blijven we nooit achter. Vind je het ook leuk om eens mee te kijken in deze branche? Laat het ons weten. Wij leren je graag de nieuwste technieken. 

Techniek blijft innoveren

De wereld wordt steeds digitaler en elke dag staan we voor nieuwe uitdagingen. We staan vandaag de dag voor hele andere kwesties dan 50 jaar geleden. Door elke dag te kijken naar ontwikkelingen en nieuwe technieken, blijft techniek altijd uitdagend.

format_quote

Innovation is the ability to see change as an opportunity, not a threat.

Steve Jobs