Bouw,
Wonen & Interieur

Creatief bezig zijn kan in het lokaal voor Bouw, Wonen & Interieur. Van ontwerp tot eindproduct kun jij je steentje bijdragen. In het lokaal kun je alles leren over het bewerken van hout, omgaan met machines, hoe je verbindingen met hout kunt maken, het ontwerpen van meubelstukken en nog veel meer aspecten van het bouwen van een huis. Dat zijn heel veel verschillende technieken! Er is ook ruimte om te oefenen met het inrichten. Hierin zijn de technieken schilderen, behangen en docoreren juist weer belangrijk. Wil jij eens mee kijken in dit lokaal? Kom naar de TechnoHUB!Iedereen is welkom

Wil jij je graag meer verdiepen in Bouw, Wonen & Interieur? Je bent van harte welkom. In onze technieklokalen is voldoende ruimte om te oefenen met verschillende technieken. De nieuwste machines en materialen zijn beschikbaar. Ook zijn er experts die je graag een handje willen helpen bij het beoefenen van dit vak. Vakmensen zijn namelijk hard nodig en het is belangrijk dat jij goed wordt in je werk. 

Creatief

Bij zowel het ontwerpen, bouwen en stylen van bijvoorbeeld een huis kan je heel veel kanten op. Elke opdrachtgever heeft een eigen voorkeur. De een vraagt om een tiny house met veel hout, de ander vraagt om een grote villa met staal of een riet gedekte boerderij met baksteen in een rode kleur. En dat vraagt allemaal om een ander exterieur maar ook een ander interieur. Hallo creativiteit! Maak jij graag iemands droom tot werkelijkheid, dan is BWI de perfecte keuze voor jou!

format_quote

Being creative is not a hobby, it's a way of life.